Fit. Sneller. Verder. Zonder blessures.

Met goed en slim trainen is het mogelijk om fit te worden en blijven, sneller te kunnen lopen en grotere afstanden af te kunnen leggen, zonder blessures te krijgen. Alles kan. Niet alles kan tegelijk. Goed en slim trainen bestaat uit keuzes maken op basis van het gekozen doel.
Met regelmatig, consistent en gevarieerd trainen is veel te bereiken. Hard trainen vereist ook rust en rustig trainen. Aandacht voor techniek is vaak gewenst. En essentieel is een belastbaarheid die groter is dan de belasting.
Kun jij hulp gebruiken en ondersteund worden bij het behalen van jouw doelstelling? Ik begeleid je graag.

Verquisting – training & coaching

Als atleet heb ik veel en diverse wedstrijdervaring. Met de meeste lol bij, en aanleg voor, de langere afstanden. Persoonlijk marathonrecord: 2:29:38 (Tokyo, 2019).
Als trainer heb ik jarenlange en diverse ervaring bij triatleten, marathonlopers en midden langeafstandlopers vanuit clubtrainingen, bedrijfstrainingen en clinics, voor Haag Atletiek, RTC Den Haag en Run2Day.

Wat wil je bereiken?

-Sneller lopen
-Verder lopen
-Technisch verbeteren
-Toewerken naar een wedstrijd

Aanbod:

-Individuele training in praktijk
-Training in theorie
-Techniektraining
-Persoonlijk loopprogramma

Investering:

Informeer naar de tarieven per trainingsuur, inclusief voorbereiding, voor individuele trainingsmogelijkheden of de opties voor een maandelijks, persoonlijk loopprogramma, inclusief feedback en contact. Ook groepstrainingen behoren tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.